Seværdigheder

Fiskedag i Thyborøn – havnefest på kajen

Fiskedag ved havnen i ThyborønI Thyborøn finder du den årlige Fiskedag, som er en festdag med boder, sang, musik, fiskeauktioner og hygge. Fiskedagen løber af stablen den første lørdag i august, og trækker mange turister og lokale til byen.

Fiskedagen foregår omkring Thyborøn Havn, hvor der afspærres et område, som det kræver betaling at komme ind til. Her får du adgang til forskellige boder, smagsprøver på fisk, åbent hus på fiskekuttere og i fiskeauktionshuset, og en scene, hvor der spilles musik. Typisk er det Tørfisk som trækker publikum til, men også andre bands får typisk lov til at spille her.

Uden for det aflukkede område er der opsat festtelte, hvor der dagen igennem spilles livemusik, og bydes på godt til ganen. Den officielle del af Fiskedagen slutter typisk midt på eftermiddagen, hvorefter festen fortsætter som byfest.

På havnen og i centrum finder du alt godt til ganen. Øllet flyder fra hanerne, spisesteder og restauranter byder på lækre fiskeretter, og har du mod på det, kan du få frisk fisk med hjem fra de fiskeauktioner, som afholdes i løbet af dagen.

Thyborøn går i Fisk 2020
Fiskedagene i Thyborøn er desværre aflyst i 2020 pga. COVID-19.

Til gengæld har arrangørerne lavet nogle lidt anderledes dage, med hygge, boder og musik.

Arrangementet kan opleves i Thyborøn:

Onsdag d. 29. juli 9:30-20:00
Torsdag d. 30. juli 9:30.20:00
Fredag d. 31. juli 9:30-20:00
Lørdag d. 1. august 9:30-15:00

Her kan du opleve: børnenes fiskeparadis, Street Food boder, fisk i lange baner, markedsstemning og live musik.

Grandfætters og Tørfisk holder desuden koncerter på aflukkede områder, med plads til 450 siddende publikummer.

Læs mere på den officielle Facebook side.

Comments are closed.