Seværdigheder

Fiskedag i Thyborøn – havnefest på kajen

Fiskedag ved havnen i ThyborønI Thyborøn finder du den årlige byfest Fiskedagene, som er nogle hyggelige festdage med boder, sang, musik, fiskeauktioner og hygge. Fiskedagene løber af stablen den omkring første weekend i august, og trækker mange turister og lokale til byen.

Fiskedagene foregår omkring Thyborøn Havn, hvor der afspærres et område, som det kræver betaling at komme ind til. Her får du adgang til forskellige boder, smagsprøver på fisk, åbent hus på fiskekuttere og i fiskeauktionshuset, og en scene, hvor der spilles musik. Typisk er det Tørfisk som trækker publikum til, men også andre bands får typisk lov til at spille her.

Uden for det aflukkede område er der opsat festtelte, hvor der spilles livemusik, og bydes på godt til ganen. Den officielle del af Fiskedagene slutter typisk før#t på aftenen, hvorefter festen fortsætter som byfest.

På havnen og i centrum finder du alt godt til ganen. Øllet flyder fra hanerne, spisesteder og restauranter byder på lækre fiskeretter, og har du mod på det, kan du få frisk fisk med hjem fra de fiskeauktioner, som afholdes i løbet af dagen.

Fiskedagene 2023
I år afholdes Fiskedagene lørdag 5. august 2022 kl. 10.00 – kl. 15.00, hvor festpladsen er åben.

Herefter vil ser være forskellige muligheder rundt om i byen.

Se prorammet her.

Læs mere på den officielle Facebook side.

Comments are closed.