Sommerhusudlejning ved Thyborøn

Ved Thyborøn og ned langs hele den jyske vestkyst, findes der mange gode sommerhusområder, hvor du kan leje et lækkert sommerhus til ferien. Find sommerhusudlejning i Thyborøn her.

Den jyske vestkyst er spækket med sommerhusområder, hvor du kan leje et sommerhus til sommerferien, efterårsferien, vinterferien eller en helt fjerde periode. Vesterhavet trækker mange til, og derfor ligger sommerhusområderne (næsten) som perler på en snor.

Vil du gerne holde ferie i det nordvestjyske, er Thyborøn-området klart værd at anbefale.

I området findes de fleste af Danmarks største bureauer indenfor sommerhusudlejning.

Lej sommerhus i Thyborøn by

Vil du gerne være tæt på Thyborøn by, kan du leje et sommerhus i selve byen, eller loge i udkanten af byen. Der findes ikke et decideret sommerhusområde i Thyborøn, men mere lidt spredte feriehuse og ferielejligheder rundt om i byen. Her kan du leje et feriehus tæt på strand og centrum. Så er du tæt på både shoppingmuligheder, restauranter, stranden, og ikke-industrialiserede Thyborøns forskellige seværdigheder.

Det meste er indenfor gåafstand, og samlet kort afstand fra centrum af Thyborøn by.

Sommerhusområder nær Thyborøn med sommerhusudlejning

Der findes flere glimrende sommerhusområder i nærheden af Thyborøn. Syd for Thyborøn finder du bl.a. Langerhuse, Vrist og Vejlby. Alle ligger inden for godt 15-20 minutters kørsel fra Thyborøn. Nord for Thyborøn kanal ligger Agger Strand. Her får du dog lige en færgeoverfart mellem Agger og Thyborøn, før du når Thyborøn by.

Det er nemt at komme til sommerhusområderne, og det hyggelige tog VLTJ, kører ofte mellem byerne, og kan tage dig fra sommerhusområdet til Thyborøn eller modsat.

Langerhuse
Tættest på Thyborøn ligger sommerhusområdet Langerhuse. Her kan du både leje sommerhus, feriehus på campingplads, eller parkere campingvognen eller teltet på campingpladsen i Langerhuse.

Lejer du sommerhus i Langerhuse, har du kort afstand til det brusende Vesterhav. Langerhuse ligger beskyttet bag klitterne, men en kort tur hen over disse, så er du på den skønne brede strand. Her er der plads til at boltre sig med drager, bygge sandslotte, solbade og meget mere. I roligt vejr kan man sagtens bade her også.

Langerhuse byder også på glimrende fiskeri, hvor der bl.a. kan fanges fladfisk og makreller fra strand og høfder.

Når du skal til Langerhuse passerer du Harboøre, som byder på flere supermarkeder, hvor du kan handle til sommerhusturen.

Vrist og Vrist Strand
Syd for Langerhuse og blot kort afstand fra Harboøre, ligger det store sommerhusområde ved Vrist Strand. Her kan du leje både store og små sommerhuse. Her ligger også en del store luksus sommerhuse med pool og plads til 20-30 personer.

Stranden ved Vrist er typisk for Vestkysten. En god bred sandstrand med plads til lidt af hvert af aktiviteter.

I Vrist by ligger der købmand og fra togstationen, kan du køre med VLTJ hele vejen til endestationen i Thyborøn.

Vejlby og Vejlby Klit
Syd for Vrist ligger Vejlby, og sommerhusområdet omkring Vejlby Klit. Det er et populært sommerhusområde, med udlejning af mange sommerhuse. Der er kort til stranden, hvor hele familien kan nyde naturen og hinandens selskab på de brede sandstrande.

Området et et stort mekka for turister for ind- og udland, og tiltrækker på danske, tyske, norske og svenske sommerhuslejere. Jernbanen går gennem sommerhusområdet, og fra stationen kan du tage VLTJ til Thyborøn eller Lemvig og Vemb i modsatte retning.

Mod syd grænser Vejlby Klit op til den store fredede Ferring Sø, hvor du kan opleve et i imponerende fugleliv. Ved søens sydlige ende kan du opleve det flotte Bovbjerg Fyr.

Agger Strand
Lige nord for Thyborøn Kanal som er indgangen til Limfjorden fra Vesterhavet, ligger det skønne Thy. Her kan du leje sommerhuse flere steder, bl.a. ved Agger Strand, som ligger ud til vestkysten lige nord for Limfjorden.

I området findes en lang række sommerhuse der udlejes. Desuden findes der også feriecenter, hvor du kan leje et feriehus eller ferielejlighed. Fra Agger kan du opleve Nationalpark Thy, eller køre til Hanstholm, hvor du bl.a. kan opleve det store bunker museum.

Fra Agger kan du nemt komme med færgen til Thyborøn. Det er en kort sejltur, og så kommer du i land, ikke langt fra centrum. Så selv om du er på den anden side af fjorden, er du hurtigt i Thyborøn.

Er du til store bølger og surfing, kan du overveje at leje sommerhus lidt højere oppe ad kysten. Her finder du Vorupør Strand og Klitmøller, Cold Hawaii, hvor mange unge flokkes til, for at surfe på nogle af Nordeuropas bedste bølger.

Sommerhusbureauer der udlejer feriehuse i Thyborøn

Thyborøn er et populært sted at feriere, og derfor udlejer de fleste større sommerhusbureauer sommerhuse i Thyborøn. Alle de største bureauer i Danmark udlejer her, samt en række mindre bureauer og private, der udlejer deres sommerhus eller tilbyder bed & breakfast ferie i feriehus eller ferielejlighed.

Vi har samlet en nem oversigt til dog, over de sommerhusbureauer, der udlejer sommerhuse i Thyborøn-området.

Bureauer der udlejer sommerhuse ved Thyborøn:

Booking.com – find overnatningsmuligheder i Thyborøn

Campaya

Cofman

DanCenter

Novasol

SJ Feriehusudlejning
Strandvejen 86, Vrist
7673 Harboøre

Sol og Strand – lej sommerhus i Thyborøn

VillaVilla.dk – udlejning af luksussommerhuse

Sommerhusudlejning af alle størrelser sommerhuse

I Thyborøn-området er der sommerhusudlejning af alle størrelser sommerhuse.

Du kan finde små sommerhuse, hvor der kun er plads til få overnattende gæster. De mest almindelige sommerhuse har plads til 4, 6 eller 8 gæster. Og så er de helt store sommerhuse på 10-12 personer og opefter. De store luksus sommerhuse har ofte plads til 20-30 personer, så store familier eller flere vennepar kan leje et sommerhus sammen.

Er I mange personer, er det ofte sen billigste løsning pr. person. Og så er der types også både stort aktivitetsrum, pool og spa i de helt store sommerhuse.

Udlejning af sommerhuse året rundt

Du kan leje et sommerhus året rundt. Her tilbydes udlejning af sommerhuse i alle større ferier, og også sommerhus udlejning off season.

Så hvad enten du har et behov i skolernes ferier, til nytår eller bare en hyggetur i marts, kan du finde sommerhuse til udlejning i Thyborøn-området.

Andre typer overnatning i Thyborøn

Leder du efter overnatningsmuligheder i Thyborøn, er der flere muligheder i området.

Du kan bl.a. booke dig ind på et Bed & Breakfast, hotel, privat overnatning eller indlogere dig på campingplads.

Du kan også leje et sommerhus eller et luksus sommerhus til mange mennesker.