Restauranter i Thyborøn

Thyborøn byder på flere gode restauranter, hvor du kan spise både frokost og aftensmad, når du besøger byen. Her findes bl.a. flere gode fiskerestauranter, hvor du kan spise frisk fisk, fanget af de lokale fiskere fra Thyborøn.

Du finder dog også restauranter som tilbyder mere traditionelle kødretter.

Herunder kan du se en oversigt over restauranter i Thyborøn.

Fiskehallen restaurant på havnen i Thyborøn
Havnegade 5A
7680 Thyborøn

Havnens Pizza Restaurant
Havnegade 30 B
7680 Thyborøn

Mallemukken – café & restaurant i Thyborøn
Kystcentervej 1
7680 Thyborøn

Restaurant La Mar
Havnegade 64
7680 Thyborøn

Restaurant Miagi
Bredgade 3
7680 Thyborøn

Slagter Byskov
Harboørevej 8
7680 Thyborøn

Mange restauranter der har fisk på menuen

Thyborøn er en havneby der ligger ved bpde Limfjorden og Vesterhavet. Og derfor er det næppe en overraskelse, at mange af Thyborøns restauranter har meget fisk på deres menukort.

Hvis du er til fisk, kan du finde de lækreste fiskeretter. Her kan du finde alt fra lækre pandestegte rødspætter, muslinger og østers, hummere og fiskebuffetter til de mere klassiske fiskeretter som fiskefileter eller fiskeburgere med pommes frites til.

Hos byens restauranter er retterne oftest med helt friskfanget fisk. Ofte lige ankommet på selve dagen. Og det kan smages. Bestiller du et stjerneskud med stegt og dampet fisk, friskpillede rejer og lækkert tilbehør, smager det altså bare lidt bedre her.

Restauranter for en hver smag

Frygt ikke, hvis du ikke er til fisk. Selv om fisk er hovedtemaet på byens restauranter, kan du sagtens finde andre lækre retter på restauranternes menukort.

Du kan finde både steaks, pasta, salat og vegetar retter. Her er noget for en hver smag.

Til børnene kan du på mange restauranter også finde en speciel børnemenu. Her kan der vælges mellem børnevenlige retter i lidt mindre portioner.

Restauranter med grillmad, pizza og fast food

Er du til fast food, så har Thyborøns restauranter også masser af muligheder indenfor dette. I Thyborøn finder du flere grillbarer og pizzeriaer, hvor du kan få pizza, franske hot dogs, kebabmix, burgere, pommes frites og meget mere.

På havnens grillbarer kan du finde den klassiske grillmad, som du kender fra andre grillbarer og - restauranter. Hvis du er til fisk, kan en fiskeburger eller fiskefilet med pommes frites anbefales.

Central beliggenhed i Thyborøn

Mange af Thyborøns restauranter ligger centralt placeret i byen. Se fleste af byens restauranter ligger ved havnen eller tæt på lysthavnen i Thyborøn. Her er de let tilgængelige for både lokale og turister, med deres placering ved havn, strand og by.

Enkelte restauranter ligger en smule uden for havneområdet, men stadig i umiddelbar gåafstand fra centrum af Thyborøn.

Vidste du at, du kan få afhentet madaffald fra din restaurant?