Aktiviteter

Fodboldgolf i Thyborøn-området

Leder du efter en sjov aktivitet med venner eller familie? Fodboldgolf er et sjovt spil for store og små. Se hvor du kan spille fodboldgolf i Thyborøn-området.

Fodboldgolf er et super sjovt spil, som kan spilles af både børn og voksne. Det er en god aktivitet, hvor I får bevæget jer lidt, og samtidigt kan have en masse sjov og hygge. Perfekt til jer der er i sommerhus ved Thyborøn.

Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er en slags minigolf, bare med en fodbold i stedet. En fodboldgolfbane består typisk af 18 huller, hvor hvert hul er en bane med forhindringer. Her gælder det om at få fodbolden i hul på færrest mulige spark.

Man behøver ikke være verdensmester til fodbold. Fodboldgolf er et spil for alle. Store som små. Du skal bare kunne gå rundt på banen, og så selvfølgelig kunne sparke til en fodbold.

Man betaler for at benytte banen inkl. leje af en fodbold.

Fodboldgolfbaner i Thyborøn-området

Der er flere fodboldgolfbaner i det nordvestlige Jylland omkrig Thyborøn. Her får du en oversigt over baner.

Mollerupgaard fodboldgolf
Lidt syd for Thyborøn ved Harboøre, ligger Mollerupgaard. Her kan du spille fodboldgolf på en 18 hullers bane. Her er desuden også minigolf / adventure golf.

Strandvejen 41
7673 Harboøre
https://da-dk.facebook.com/Mollerupgaard-Lys-332094510254789/

Loch Nees Fodboldgolf
Ved Nees ved Nissum Fjord, kan du spille fodboldgolf på en 18 hullers fodboldgolfbane. Her er desuden også Put & Take søer.

Sandbækvej 9, Nees
7570 Vemb
https://www.neesputandtake.dk/dk/

Comments are closed.