Aktiviteter

Kreative aktiviteter i ferien

Ferietid er lig med afslapning og hygge. Perfekt til kreative aktiviteter for både børn og voksne.

Er du selv eller dine børn kreative, er der flere muligheder for at lade kreativiteten flyde, når du holder ferie i Thyborøn-området. I kan både være kreative i sommerhuset, på stranden eller ved nogle af de lokale seværdigheder.

Krea område i JyllandsAkvariet

Besøger du JyllandsAkvariet, vil du opleve, at de har indrettet et helt krea område, hvor børn kan hygge sig med kreative sysler. Her finder du limpistoler, tuscher, tændstikker og muslingeskaller, som du frit kan bruge til at lave sjove figurer.

I kan også købe forskellige materialer, som papmaché-figurer til at male på, små bøtter maling og foam clay, som kan bruges til dekoration af figurerne. Perfekt til et lille pusterum, mellem kig på fiskene i akvariet. Har I købt ugekort, er det også perfekt til krea-tid, hvis der skulle komme en sommer-regnbyge forbi.

Find JyllandsAkvariet her.

Byg en båd hos Kystcentret

På Kystcentret er der indrettet en kreativ workshop i en gammel fiskekutter (vendt på hovedet). Her kan du bygge små træbåde, lave en drage eller lege med lim og naturmaterialer som sten og muslingeskaller.

Der holdes løbende forskellige kreative aktiviteter, hvor du bl.a. kan bygge raketter (og affyre dem indendørs!) eller prøve at lave flotte bolcher.

Find Kystcentret her.

Kreative aktiviteter på stranden

På stranden er det oplagt at bygge flotte kunstværker i sand. Lav et lille sandslot, eller det helt store palads med tårne og borgmure.

Det fugtige tunge sand ved Vesterhavet er perfekt til at bygge skulpturer af dyr, og kan give mange timers hygge og krea-tid med ungerne. I kan også konkurrere om hvem der kan bygge det højeste sandtårn, eller lave det flotteste mesterværk af muslingeskaller og strandsten.

Krea-tid i sommerhuset

Hjemme i sommerhuset er det også oplagt, at have en kreativ hyggestund sammen. Her kan I lave alverdens figurer og fantasier, med de ting I har fundet på stranden. Overvej eksempelvis at male på sten. Her kan I lave sjove eller søde dyr, skrive en hilsen på en sten, bygge ting af muslingeskaller og små stykker drivtømmer.

Find flere idéer til en kreativ ferie med børn her.

Comments are closed.