Aktiviteter

Minigolf i Thyborøn-området

Minigolf er et sikkert hit, når der skal dystes med familie og venner i ferien. Holder du ferie i Thyborøn-området, er der flere minigolfbaner du kan spille på. Få et overblik her.

Mangler du en aktivitet til nogle timer i ferien, er minigolf sagen. Her kan du dyste med familie og venner, på mange små og sjove golfbaner.

Minigolf kan spilles af både børn og voksne. Familiens allermindste får måske ikke så meget ud af det, men kan med en voksens hjælp godt være med.

Ellers er minigolf en klassisk duel, hvor du kan konkurrere om håneretten – eller måske en is. Typisk har minigolfbanerne 18 små baner af varierende sværdhedsgrad.

Spil minigolf ved Thyborøn

I Thyborøn-området er der flere gode minigolfbaner. Herunder har vi listet de steder du kan spille.

Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby
I den sydlige del af Thyborøn ligger Thyborøn Camping. Campingpladsen har en lille 9-hullers minigolfbane, hvor du kan dyste om en is til vinderen.

Idrætsvej 3
7680 Thyborøn
Tlf.: 97 83 12 77
Hjemmeside

Lynghusets Minigolf
Lige uden for Harboøre finder du Lynghusets Minigolf. Det er en pay & play minigolfbane, hvor man selv står for registrering og betaling.

Flyvholmvej 9
7673 Harboøre
Tlf.: 21 43 00 25
Facebook side

Mollerupgaard
Ved sommerhusområdet Vrist et par km uden for Harboøre, ligger Mollerupgaard. Her kan I spille minigolf på en flot 18-hullers minigolfbane med kunstgræs. Det kaldes også for adventure golf her. På stedet kan der desuden spilles fodboldgolf og andre småspil.

Strandvejen 41
7673 Harboøre
Tlf.: 26 37 66 55
Hjemmeside

Comments are closed.