Fiskeauktioner i Thyborøn

Fiskeauktioner er typisk for virksomheder. Men faktisk holdes der i Thyborøn også fiskeauktioner for turister.

Thyborøn er en fiskerby, og i auktionscentret har der i generationer været holdt mange fiskeauktioner, hvor virksomheder har budt hinanden op til dyst, og købt frisk fisk ind til produktion, restauranter m.v.

Det kan være sjovt at opleve som turist, og se hvordan auktionsmesteren på nærmest uforståelig vis, styrer slagets gang.

Meget afholdes dog i dag på internettet, hvor Danske Fiskeauktioner holder elektroniske fiskeauktioner.

Fiskeauktion for turister

Men faktisk afholdes der ind i mellem også fiskeauktioner, udelukkende for turister og private. Det sker typisk i sommerperioden, hvor der er mange turister i området. Det plejer at være onsdage kl. 11 i juli og august.

Her kan du prøve at byde ind, og være heldig at komme hjem med aftensmaden. Den store forskel er at du på disse fiskeauktioner ikke byder på hele kasser af fisk, men mere familievenlige indpakninger der passer til et måltid eller to.

Hvad du kan byde på, på fiskeauktionen, afhænger fuldstændigt af hvad fiskerne har med ind på dagen. Men det er typisk de normale konsumfisk som torsk, fladfisk, havkat, mørkest, makrel og krabbekløer.

Du kan se en oversigt over kommende fiskeauktioner for turister her.

Thyborøn Fiskeauktions Center
Havnegade 15
Port 7
7680 Thyborøn

Fiskedag

Besøger du Fiskedagene i Thyborøn, afholdes der typisk også fiskeauktioner denne dag. Igen med familievenlige størrelser.

Læs mere om Fiskedagene her.