Aktuelt

Vinterferie i Thyborøn

Har du planer om at holde vinterferie i Thyborøn? Thyborøn byder på masser af aktiviteter for hele familien i skolenernes vinterferie i uge 7.

Thyborøn byder på mange aktiviteter i vinterferien, og er et oplagt feriemål for familien. Du finder både udendørs og indendørs aktiviteter og forlystelser, så uanset hvordan vejret arter sig i uge 7, vil der være noget at foretage sig.

JyllandsAkvariet i vinterferien

JyllandsAkvariet byder som altid på oplevelser for store og små. Og vinterferien er ingen undtagelse. Hele ugen byder akvariet på sjove oplevelser for børn og voksne. Du kan bl.a. prøve at fodre hajer og rokker, lave ravsmykker, tage på sælsafari, ravsafari og østerssafari.
Læs mere om JyllandsAkvariet her.

Bovbjerg Fyr

Bovbjerg Fyr byder på flere sjove aktiviteter i vinterferien. Du kan bl.a. deltage i en skattejagt på fyret, og se om du kan afsløre fyrmesterens hemmelighed. Børnene kan også opleve Dr. Fuskepjusk, som kommer og viser dyr. Vinterferiedyr, der er så sjældne, at de kun kommer frem. Når børnene har vinterferie.
For de lidt større børnog for voksne, kan du opleve Bovbjerg i buldermørke.
Læs mere om Bovbjerg Fyr her.

Oplev Thyborøns skønne natur

Naturen ved Thybroøn er altid en oplevelse. Og vinterferien er ingen undtagelse. Oplev Vesterhavet, bliv rusket igennem, mens I går tur på stranden, eller udforsk de mange bunkere i området.
Thyborøn Naturrum byder på masser af aktiviteter i naturen.

Tag i sommerhus i vinterferien

Leder du efter et sted at bo i Thyborøn, byder området på masser af sommerhuse, hvor I kan hygge jer med varm pejs, familiespil og lignende, når I ikke er ude og opleve området.

Se sommerhusudlejning i Thyborøn i vinterferien her.

Comments are closed.